Fysio Roosmalen

Fysiotherapie praktijk Roosmalen is gelegen in de Gemeente Bergen nabij de Rijksweg. De praktijk is in 2023 geopend aan de Halve Maan 1 in Well. Naast fysiotherapie kunt u bij Fysio Roosmalen ook terecht voor manuele therapie, kinesiotaping en fysiotherapie bij sportblessures. Een professionele aanpak wordt gecombineerd met een gemoedelijke sfeer. De wensen, behoefte en hulpvraag van de klant staat centraal. Hierbij zijn tijd en aandacht voor de individuele klant belangrijke pijlers. De unieke behandelwijze van Fysio Roosmalen bevordert het herstel van het menselijk lichaam. Bent u niet in staat om naar de locatie te komen? Dan maken we een afspraak voor een huisbezoek. En wist u dat u zelfstandig – dus zonder verwijzing van de huisarts – bij een fysiotherapeut terecht kunt?

Informatie over de praktijk of een afspraak maken? U kunt contact opnemen via onderstaande knop.

Kernwaarden

Persoonlijke aanpak

De wensen, behoefte en hulpvraag van de klant staan centraal waarbij een hoge prioriteit gegeven wordt aan het opstellen van een maatwerk behandelplan.

Resultaatgericht

Het menselijk lichaam streeft uit zichzelf naar de meest optimale toestand. Soms raakt het lichaam echter ontregeld met pijnklachten als gevolg. Toediening van de juiste prikkel spoort het lichaam alsnog aan tot herstel. Bij Fysio Roosmalen staat uw gezondheid centraal.

Professionaliteit & kwaliteit

Ik ben op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied en streef naar continue verbetering. Ik ben aangesloten bij Stichting Keurmerk.

Onafhankelijk

Onafhankelijkheid is voor mij een voorwaarde om de gewenste kwaliteit te kunnen leveren. Hierdoor ben ik in staat om mijn eigen keuzes te maken. Ik sluit om deze reden dan ook geen contracten af met zorgverzekeraars.

Locatie

Fysio Roosmalen is gelegen in de Gemeente Bergen aan de Rijksweg in Well. De praktijk bevindt zich nabij het Reindersmeer en Leukermeer. De praktijk is gevestigd op hetzelfde terrein als Camping de Halve Maan. De locatie is goed te bereiken middels auto en fiets. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Halve Maan 1 5855ED Well

× Maak een afspraak!