Werkwijze

Het menselijk lichaam streeft uit zichzelf naar de meest optimale toestand. Soms raakt het lichaam echter ontregeld met pijnklachten als gevolg. Toediening van de juiste prikkel spoort het lichaam alsnog aan tot herstel. De persoonlijke en unieke behandelwijze van Fysio Roosmalen bevordert het herstel en helpt om de balans in het lichaam terug te vinden. De volgende kernwaarden staan centraal bij Fysio Roosmalen:

Persoonlijke aanpak

De wensen, behoefte en hulpvraag van de klant staan centraal waarbij een hoge prioriteit gegeven wordt aan het opstellen van een maatwerk behandelplan.

Resultaatgericht

Het menselijk lichaam streeft uit zichzelf naar de meest optimale toestand. Soms raakt het lichaam echter ontregeld met pijnklachten als gevolg. Toediening van de juiste prikkel spoort het lichaam alsnog aan tot herstel. Bij Fysio Roosmalen staat uw gezondheid centraal.

Professionaliteit & kwaliteit

Ik ben op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied en streef naar continue verbetering. Ik ben aangesloten bij Stichting Keurmerk.

Onafhankelijk

Onafhankelijkheid is voor mij een voorwaarde om de gewenste kwaliteit te kunnen leveren. Hierdoor ben ik in staat om mijn eigen keuzes te maken. Ik sluit om deze reden dan ook geen contracten af met zorgverzekeraars.

× Maak een afspraak!